Referat: IF Marin Väst F01/02 - Pixbo Wallenstam IBF F03 ...

Proppen ur

I de inledande matcherna i seriespelet har spelet haltat lite, men idag var det tillbaks.
Nej inte tillbaks, det var något nytt!

Det var ett gäng inspirerade tjejer som direkt satte fart men inte bara uppåt utan i bågar, uppåt och nedåt, positionsbyten och tätt mellan lagdelarna. I och med detta blev passningsspelet mycket bättre och tjejerna skapade bra ytor att spela på. Hela laget var delaktigt i både försvar och anfall. Avslut kom från alla positioner. Marin Väst stod upp bra under första perioden. De hade chanser men vi hade klart bättre och fler, men lite tur och en duktig målvakt gav att det bara stod 0-2 till oss efter första perioden.

Tjejerna började andra perioden som första slutade och efter några minuter ledde vi med 0-4. Nu gick luften ur vår motståndare och resten av matchen var en blandning av transportsträcka och lekstuga.

Slutresultatet blev 1-10 och det var ett nöjt gäng tjejer och ledare, som efter en välspelad match, kunde gå ut och njuta av det strålande höstvädret.